Schrijf een literaire selfie

door Folio

DWB nieuwsNaar aanleiding van zijn 160e verjaardag publiceert DW B in april het feestnummer Het portret! Op uitnodiging van Koen Peeters leverden maar liefst 26 auteurs een bijdrage voor een unieke portrettengalerij. Deze aflevering wordt feestelijk gepresenteerd op donderdag 7 mei om 20 u. in BOZAR, met een optreden van Bart Meuleman, Bernard Dewulf, Ester Naomi Perquin en Leo Pleysier. Gastvrouw is Maud Vanhauwaert. Helmut Lotti zet de portretten op muziek. Je bent alvast van harte welkom! Ook jij kunt die avond het podium beklimmen – tenminste als je de literaire-selfie-wedstrijd wint.

Wat moet je doen?

Je schrijft een zelfportret in 160 tekens en sms’t dit naar 0479 58 62 10 voor 25 april.

Een jury beslist welke literaire selfie een abonnement op DW B 2015 wint en bovenop een exemplaar van de special editions Allen vleesScènes. Robert Devriendt en 50 fictieve gebouwen. De winnaar wordt op 7 mei bekendgemaakt.