Voorstelling winternummer Gierik & NVT

door Folio

(Gierik nieuwsbericht) Plein Publiek Aankondiging Gierik 129Op donderdag 17 december 2015 om 18u16 (stipt!) stelt Gierik & NVT het winternummer voor met als thema ’NON-CONFORMISME’’ bij Plein Publiek – Van Craesbeeckstraat 33, 2000 Antwerpen

Gierik & Nieuw Vlaams Tijdschrift en de collega’s van het literair tijdschrift Kluger Hans laten hun licht schijnen over conformisme (Kluger Hans) en non-conformisme (Gierik) in de literatuur.

Enkele notoire non-conformisten passeren de revue:

– Peter De Voecht, Dominique De Groen,

– Erick Kila (Jan Arends), Harry Vaandrager, John Vervoort (J. M. Berckmans),

– Tin Vankerkom (Laia Noguera i Clofent), Guy Commerman (Hans Magnus Enzensberger)

– verrassingsact.

Wat is Plein Publiek? De sociale woningblokken, beter bekend als Fierensblokken waren ooit met uitsterven bedreigd, maar worden binnenkort in een nieuw jasje gestoken. In afwachting huist er tijdelijk Plein Publiek. Een serre op het binnenplein van het pand (300 m2), een groene oase in centrum stad (dans, comedy-avonden, muziek, drink en food). De grootste vleugel van het woonblok is ingericht als Kunst/Werk (galerie en atelier). Laat je verwennen in het pop-up restaurant.