Kluger Hans zoekt nieuwe redacteurs (m/v/x)

door Folio

KHAls redacteur maak je deel uit van de redactiekern van literair tijdschrift Kluger Hans en sta je in voor de kwalitatieve selectie van auteurs.

Over Kluger Hans

Kluger Hans is een in 2008 opgericht literair tijdschrift. In 2014 is de redactie volledig vernieuwd en is het blad zich gaan richten op jong talent.

Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar, daarnaast publiceren we ook literair werk online en organiseren we evenementen onder de naam Literaire Schurft.

In het tijdschrift publiceren we nieuwe verhalen, poëzie en essays, met als focus bijdragen van jonge (beginnende) schrijvers. We kiezen teksten die een eigenzinnig en authentiek perspectief op de wereld kunnen geven. Ze prikkelen de verbeelding, stimuleren de verwarring en bevorderen de verwondering.

Als literair tijdschrift kenmerkt Kluger Hans zich door zijn keuze voor maatschappelijke betrokkenheid en artistieke vorm en inhoud. We bieden de nieuwsgierige lezer een blik op literatuur ver van de gevestigde namen, omdat we ervan overtuigd zijn dat er in de marge de interessantste dingen gebeuren.

Interesse? Surf naar klugerhans.net/vacature-redacteur-mvx/