De Nieuwe Garde helpt aanstormende essayisten hun plek te vinden

door Folio

blog-adviceSchrijf je essays of artikels en wil je feedback? De Nieuwe Garde zoekt voor jou een geschikte coach en een gepast publicatiekanaal. Folio-magazines als A+, DW B, Etcetera, Faro, Filmmagie, Gierik & NVT, Kunsttijdschrift Vlaanderen, OKV, Ons Erfdeel, Poëziekrant en rekto:verso doen mee.

Waarom?
Om aanstormende schrijvers te helpen hun beste essays te schrijven. Om ze naar publicatie te begeleiden binnen ons groeiende netwerk van partners. Om de Nederlandstalige essayistiek te blijven vernieuwen. Om de kruisbestuiving tussen het Nederlandse en het Vlaamse literaire veld te bevorderen.

Voor wie?
Voor iedereen met een goede pen en een hoofd vol oorspronkelijke ideeën en inzichten, voor wie begeleiding door de beste essayisten en geleiding naar de meest geschikte plek voor publicatie het verschil maakt.

Door wie?
Mentoren zijn de redactieleden van De Nieuwe Garde, redacteuren van de bij ons aangesloten partners, en essayisten uit ons verdere netwerk. Bij ieder essay dat we voor verdere begeleiding aannemen, wordt de voor het stuk ideale mentor gezocht.

www.nieuwegarde.org