Twee nieuwe leden

door Folio

Kunstletters april 2016 _cover    Orgelkunst

Twee tijdschriften voegden zich de voorbije weken bij Folio. Samen zijn we nu met 32 magazines met cultuur.

Kunstletters is het tijdschrift voor wie een passie heeft voor beeldende kunst. De redactie neemt je mee naar nieuwe tentoonstellingen en laat je kennismaken met boeiende collega-kunstenaars. Ze leiden je rond in ateliers, maken je warm voor nieuwe technieken en materialen en wijzen je op niet te missen wedstrijden.

Orgelkunst is het magazine voor wie houdt van orgelkunst. Orgelkunst werd opgericht in 1978 en publiceert elk jaar vier nummers en een exclusieve cd. Het voor Vlaanderen unieke tijdschrift bevat artikels over gerestaureerde en nieuwe orgels, nieuwe en oude orgelcomposities, personalia, orgelevenementen, orgelactualia een extensieve orgelconcertenagenda en een inhoudsoverzicht van internationale orgeltijdschriften.

Wist je dat…

  • Kunstletters trappelend talent een toonkans biedt? Bij elke editie maakt een bekende naam in de beeldende kunsten een keuze uit de webgalerie opwww.kunstwerkt.be. Twee van de gekozen werken verschijnen paginagroot in het middenkatern.
  • Orgelkunst een ruime verspreiding kent in het buitenland en de hoofdartikels voorziet van een Franse en een Engelse samenvatting?