Etcetera 158: Podiumkunde

Waar liggen de actuele grenzen tussen de ‘amateur’ en de ‘professionele’ podiumkunstenaar? Hoe verhouden hedendaagse choreografen en circusmakers zich tot virtuositeit? Wat is de waarde van het acteerspel als een behendig ‘doen alsof’? Kan een performer ook een auteur zijn? Wat zijn specifiek ‘witte’ criteria voor excellentie in de podiumkunsten? Al deze facetten van ‘podiumkunde’ worden belicht in Etcetera 158. Vanaf 15 september in de rekken en online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s