Nachtelijke afdaling / Kaputnik

— Leen Verheyen en Geert Simonis in Kluger Hans #37

Naar aanleiding van de lancering van #37 Labyrint brengt Kluger Hans twee voordrachten online. Locatie? Je eigen zetel of bureau. Datum en uur? Wanneer je maar wilt. Wie een doolhof trotseert moet bereid zijn om te verdwalen, om te mislukken en om verder te gaan. Maar ook om af en toe stil te staan en rond te kijken.
Geraak met ‘Nachtelijke afdaling’ van Leen Verheyen verloren in de duisternis van een huis waar je je niet thuis voelt. Blijf waken tot de ochtend. ‘Kaputnik’ van Geert Simonis haalt je vervolgens uit de nacht en in het groen. Soms bouwen we onze eigen labyrinten. Soms blazen we iets op. We maken het gezellig. Zelfs in een bushalte. Of een groen labyrint.

>> Luister naar de voordrachten van Leen en Geert.

>> Ontdek meer over Kluger Hans.