#DUURZAAMHEID

Koenraad en Peter Depauw gidsen cultuurorganisaties door de coronacrisis

© Anneleen van Kuyck

— Gilles Michiels in OPENDOEK-magazine nr. 2

Bij de vorige editie van OPENDOEK-magazine was er van corona nog geen sprake. En nu blikken we al terug op een tijd tussen stilstand en hernieuwde vitaliteit. Naast de vele afgelaste voorstellingen bracht deze periode ook heel wat creatieve oplossingen om de passie voor theater te blijven beleven. Welke daarvan hebben een duurzaam karakter, of welke blijvende waarde schuilt er in deze alternatieven? “Deze periode is een kans die je moet grijpen”, zeggen bijvoorbeeld strategisch adviseurs Peter en Koenraad Depauw. Want, zo leren de heren ons, wat een crisis slechts even kan, doet het theater permanent: een andere blik werpen op dezelfde realiteit.

>> Lees het hele interview.

>> Ontdek meer over OPENDOEK-magazine.