Stem op Folio!

Wens je de mensen nog meer diepgang toe? Uit de 30 advertenties die De Standaard deze zomer publiceerde, kun je nu mee stemmen voor de allersterkste. Stem zeker mee – dan zie je al die pareltjes van advertenties nog eens – en stem liefst op Folio. Dat kan vanaf vandaag tot zondag 6 september 23.56 u.

Hoe stemmen?

Stemmen doe je in de app DS Nieuws, de nieuwsapp van De Standaard. Je klikt in de app op de banner van publieksprijs De Standaard Solidariteitsprijs XL. Je brengt 2 stemmen uit: een in de categorie ‘non-profitsector’ en een in de categorie ‘cultuursector’, waar ook Folio in zit.

Heb je de app nog niet op je smartphone? Scan dan de QR-code hierboven of surf naar www.standaard.be/2020/solidariteitsprijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s