Davidsfonds Cultuurmagazine

DAV_CUL-605_04.indd

Het Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk dat jaarlijks zo’n 10.000 culturele activiteiten organiseert, meer dan 150 cursussen op niveau aanbiedt, tientallen cultuurreizen met een meerwaarde opzet en een waaier aan meeslepende boeken aanbiedt. Het Davidsfonds is actief op honderden plekken, in heel Vlaanderen, en focust in al wat het doet op taal, geschiedenis en kunst.

Het Davidsfonds Cultuurmagazine wordt verspreid bij alle houders van een Davidsfonds Cultuurkaart. Het magazine verschijnt vier keer per jaar (december, maart, juni en september) en bevat een mix van artikels en interviews over taal, geschiedenis en kunst, gelinkt aan onze cultuurreizen, cursussen, evenementen en boeken. Er staan ook columns in van Dimitri Leue, Friedl’ Lesage en Kurt Van Eeghem, naast een agenda met wedstrijden en ledenvoordelen, tips voor lokale afdelingsactiviteiten en een voorstelling van enthousiaste leden en bestuursleden.

Wist je dat …

  • het magazine gelezen wordt door meer dan 40.000 cultuurliefhebbers in heel Vlaanderen?
  • je via het magazine kans maakt op een heleboel gratis tickets en andere leuke culturele voordelen?
  • je het Davidsfonds Cultuurmagazine ook kunt lezen op onze site www.davidsfonds.be?

Het Davidsfonds Cultuurmagazine krijg je al vanaf 40 euro bij je thuis geleverd door je lid te maken van het Davidsfonds. Je krijgt dan een Davidsfonds Cultuurkaart die heel wat cultuurvoordelen oplevert voor het hele gezin, zoals kortingen op al onze evenementen, cursussen, reizen en boeken, maar ook speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen.

Ontdekt hier alles over onze lidmaatschapsformules en de vele voordelen die een lidmaatschap van het Davidsfonds oplevert.

Voor vragen kun je contact opnemen met cultuurmagazine@davidsfonds.be. Surf naar onze website www.davidsfonds.be of volg ons op Twitter (@Davidsfonds) en Facebook (http://www.facebook.com/davidsfondscultuurnetwerk).