Het Accent

Cover Davidsfonds Cultuurmagazine (002)

Davidsfonds brengt volwassenen en kinderen bij elkaar die houden van cultuur. Samen beleven ze taal, geschiedenis, erfgoed en kunst in heel Vlaanderen en Brussel. Davidsfonds wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers die kleine en grote culturele activiteiten organiseren in jouw buurt.

Ook jij bent welkom om mee te genieten van cultuur. Elk jaar opnieuw kan je bij ons terecht voor culturele activiteiten, toonaangevende cursussen, unieke cultuurreizen en meeslepende boeken. Met de Davidsfonds Cultuurkaart krijg je korting op alles wat we doen.

Als je een Davidsfonds Cultuurkaart hebt, ontvang je vier keer per jaar ook Het Accent – in december, maart, juni en september. Je kunt in elk nummer rekenen op een mix van artikels en interviews over taal, geschiedenis en kunst, gelinkt aan onze cultuurreizen, cursussen, evenementen en boeken.

Dimitri Leue, Friedl’ Lesage en Kurt Van Eeghem verrassen je met boeiende columns en in de agenda vind je een heleboel wedstrijden voor gratis cultuurtickets en andere cultuurvoordelen. Uiteraard krijg je ook tips voor activiteiten in jouw buurt en stellen enthousiaste cultuurliefhebbers uit ons netwerk zich aan jou voor.

Wist je dat …

  • meer dan 40.000 cultuurliefhebbers in Vlaanderen en Brussel ons krantje lezen?
  • je kans maakt op een heleboel gratis tickets en andere leuke culturele voordelen?
  • je meer cultuurtips en artikels kunt lezen op onze blog Cultuur&Co?

Je ontvangt Het Accent als je voor minstens 40 euro boeken en/of cd’s koopt via www.davidsfonds.be/cultuurkaart. Je ontvangt dan de Davidsfonds Cultuurkaart en geniet een jaar lang en met het hele gezin van heel wat cultuurvoordelen.

Surf naar onze website voor een overzicht van alle voordelen en formules, neem contact op via cultuurmagazine@davidsfonds.be of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.