Jazz&Mo’

JM_1803_cover kleinJazz&Mo’ is hét driemaandelijks grenzeloos Belgisch/Vlaams jazzmagazine.

Het blad is net zo veelzijdig en avontuurlijk als het genre zelf. We doen net zomin aan grenzen als de muziek en muzikanten dat doen. Jazz&Mo’ belooft haar fans nog meer zin in jazz: om naar te luisteren, om op podia te ontdekken, om te spelen. Het magazine wil informeren, voor ontdekkingen zorgen en inspireren.

In 2017 kreeg het magazine, dat al sinds 2000 bestaat, een volledige make-over. Een nieuwe lay-out, ander papier, nog steeds veel aandacht voor sterke fotografie en inhoudelijk zit alles in een strakker jasje. En! We kregen een nieuwe naam. Jazz&Mo’ verwijst uiteraard naar Jazzmozaïek, naar de reus op wiens schouders we verder bouwen, maar het betekent ook jazz and more en klinkt als jazzmodes, modern jazz, Satchmo…

Een magazine dat 4 keer per jaar verschijnt, brengt geen nieuws heet van de naald. Het mikt op belevenis en service. Elk nummer krijgt een thema (poulains, cross-over, classics, festivals, gitaren, van mijn land, vrije improvisatie, blazers, jams, creatie…) én een eigen playlist. Bij interviews geven we inspiratiebronnen, albums en aankomende gigs mee. Geïnspireerd door het thema brengen we verhalen op zo’n manier dat de lezer achteraf denkt: wow, zo had ik het nog niet bekeken!

Wist je dat Jazz&Mo’ …

  • al sinds 2000 4 keer per jaar verschijnt?
  • het enige Nederlandstalige tijdschrift in Vlaanderen is over jazz, met een oplage van 3.500 exemplaren?
  • veel interessante albumrecensies bevat die je op weg helpen in je zoektocht naar jazz?
  • jaarlijks de Jazz&Mo’ Award uitreikt aan een Belgische jazzmuzikant die zich onderscheidt op het gebied van vernieuwing, verbreding en verjonging in de jazz?
  • een uitgave van Muziekmozaïek Folk & Jazz vzw is die onder meer ook podiumkansen biedt aan zowel jazzmuzikanten als kleinkunst- en folkmuzikanten?

Jazz&mo’ verschijnt vier keer per jaar.
Een jaarabonnement kost 24 euro (35 euro buiten België).

Website: www.jazzandmo.be
Contact: info@jazzmozaiek.be
Facebook: www.facebook.com/jazzandmo
Instagram: www.instagram.com/jazzandmo

Adres: Jazzmozaïek, Wijngaardstraat 5, 1775 Gooik
Telefoon: 0032/ 2 532 28 38