A+

A+257_NL_covertijdschrift over Belgische architectuur

Al veertig jaar is A+ het toonaangevende tijdschrift over Belgische architectuur. Het tweemaandelijkse magazine presenteert niet alleen een inspirerende selectie van Belgische projecten, maar publiceert ook evenementen en interviews met opmerkelijke persoonlijkheden, essays en columns van vooraanstaande architectuurcritici en duiding over nieuwe materialen en constructiemethodes. Het tijdschrift brengt de architectuurproductie in en rond België in kaart, besteedt speciale aandacht aan opkomend talent en beoogt een kruisbestuiving tussen het lokale en het internationale niveau, met oog voor aanverwante domeinen als stedenbouw, design en kunst. A+ Architecture in Belgium handelt niet alleen over de Belgische architectuur, maar beschouwt haar als een volwaardige culturele discipline. ‘Geen architektuur zonder kultuur, geen kultuur zonder architektuur.’ (Dan Craet, 1973, A+0)

Wist je dat A+

  • sinds 1973 zijn publiek vrijwel onafgebroken informeert over de hoogtepunten in de Belgische architectuur en hiermee het langstlopende Belgische architectuurtijdschrift is?
  • verschijnt in een Nederlandstalige en Franstalige uitgave met identieke inhoud?
  • naast het tijdschrift ook een eigen culturele programmatie heeft onder dezelfde noemer A+ Architecture in Belgium?

A+ verschijnt zes keer per jaar: midden februari, midden april, midden juni, midden september, eind oktober en midden december.

Abonneer je door te mailen naar abonnement@a-plus.be.

Contact: redaction@a-plus.be

Website: www.a-plus.be

Facebook: https://www.facebook.com/AplusReview