Deus ex Machina

Cover_Deus ex machinatijdschrift voor 
actuele literatuur uit binnen- en buitenland

Deus ex Machina brengt sinds 1976 nieuwe literatuur uit binnen- en buitenland met bijzondere aandacht voor jonge en/of debuterende auteurs en vertalers. Typerend is het werken met themanummers.

Deus ex Machina richt zich tot elke literatuurliefhebber met een kritische ingesteldheid en een grote honger naar diepgang, die tegelijk houdt van een vleugje verrassing. Toegankelijkheid is een belangrijk criterium om lezers over de streep te trekken. Het tijdschrift hecht eveneens aanzienlijk belang aan een aanlokkelijke, eigentijdse vormgeving en gaat regelmatig op zoek naar andere dragers dan papier.

Wist je dat …

  • Deus ex Machina net zijn 150e nummer uitheeft? We vierden dit in het Red Star Line Museum. Op onze Facebook vind je het beeldmateriaal van die avond.
  • Deus ex Machina ook oog heeft voor intermenselijke relaties? In de literaire societyrubriek Boulevard DEM onthult Jan Pollet de nieuwste roddels!
  • we sinds kort een wekelijkse column van Maarten Verhelst op de website hebben?

Deus ex Machina verschijnt vier keer per jaar. Een los nummer kost € 8, een standaardabonnement in België € 30. Meer info over bestellen en abonnementen vind je op onze website. Je kan ons tijdschrift in deze winkels kopen.

Contact: info@deusexmachina.be

Website: www.deusexmachina.be

Facebook: https://www.facebook.com/deus.exmachina.940