faro

faro 2019_12_3_cover_rgbtijdschrift over cultureel erfgoed

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed.

faro verschijnt viermaal per jaar (maart, juni, september en december), telt gemiddeld 60 pagina’s en richt zich tot het brede cultureel-erfgoedveld in Vlaanderen (archieven, bewaarbibliotheken, documentatiecentra, erfgoedcellen, erfgoedverenigingen, musea, sector volkscultuur, …) en iedereen die van ver of nabij daarmee te maken heeft (overheden, pers, media, bibliotheken, scholen, …).

faro wil via actuele bijdragen en een (ver)frisse(nde) vormgeving bijdragen tot de verspreiding van kennis en praktijkervaring op het vlak van roerend en immaterieel cultureel erfgoed en de cultuur van alledag.

Wist je dat …

  • elke editie vergezeld gaat van een uitgebreid pakket digitale extra’s (filmpjes, foto’s …)?
  • faro cultureel erfgoed op z’n breedst benadert? Daardoor komen niet alleen kunstcollecties, archieven en bibliothecair erfgoed aan bod, maar ook bijvoorbeeld cultuur van alledag, nieuwe rituelen, migratie-erfgoed en immaterieel erfgoed.

faro | tijdschrift over cultureel erfgoed houdt gelijke pas met de seizoenen en verschijnt eind maart, juni, september en december. Een abonnement van vier nummer van gemiddeld 64 pagina’s kost € 25. Abonneren doe je hier.

Contact: redactie@faro.be

Website: www.faro.be/tijdschrift