HART magazine

HART is een toonaangevend Belgisch tijdschrift over kunst. Het verschijnt maandelijks op papier en digitaal. De website brengt daarnaast ook belangrijk kunstnieuws, complementair aan het maandelijkse magazine. HART wordt gelezen en gesteund door kunstenaars, verzamelaars, professionals en kunstliefhebbers.

HART kijkt, reflecteert, opinieert en schrijft met inzicht en bezieling. Over kunstenaars en hun werk, over tentoonstellingen, kunstinstellingen, verzamelen en engagement.


HART wordt gemaakt door gepassioneerde experten. Ze zien honderden tentoonstellingen, ontmoeten nog meer kunstenaars, lezen boeken en teksten over kunst, interviewen makers, curatoren, museumdirecteurs en verzamelaars, nemen deel aan debatten, maken soms zelf tentoonstellingen. Maar boven alles zijn het schrijvers en fotografen die dag in dag uit bezig zijn met wat er omgaat in de kunstwereld in België en ver daarbuiten.

HART magazine verschijnt elf keer per jaar. Een los nummer is te vinden in meer dan 400 verkooppunten in België en Nederland en kost € 12 (€ 13 in Nederland). Een jaarabonnement kost € 65 (enkel print), of € 99 (print + digitaal). Meer info over de abonnementsformules vind je op de website.

Contact: zie https://hart-magazine.be/contact

Website: https://hart-magazine.be/