Ons Erfdeel

OE_3_2018_kleinVlaams-Nederlands cultureel tijdschrift

Ons Erfdeel is een driemaandelijks Vlaams-Nederlands tijdschrift dat bericht over alles wat er in de Lage Landen gebeurt op het vlak van maatschappij, literatuur, kunsten en taal. Ons Erfdeel gaat verder waar kranten, weekbladen en nieuwswebsites ophouden: wij nemen de tijd én de ruimte om onze onderwerpen uit te diepen, met zin voor nuance en oog voor detail. Nuchter en diepgaand, uitstekend geïnformeerd en goed geformuleerd: die richtlijn hanteren we voor al onze artikelen. Zo bieden wij de lezers van Ons Erfdeel iets wat zij elders niet vinden. Omdat wij geloven in inhoud en onze lezers au sérieux nemen.

Wist je dat Ons Erfdeel

  • per nummer een 25-tal uitgebreide boekrecensies telt, en daarmee een van de meest urgente en volledige boekenkaternen van de Lage Landen heeft?
  • meerdere malen per week blogberichten publiceert op http://blog.onserfdeel.be en daarbij zoveel mogelijk artikelen uit zijn rijke archief beschikbaar maakt?
  • sinds 1957 bestaat, en dat vele oudere jaargangen te lezen zijn via www.dbnl.org?

Ons Erfdeel telt 192 bladzijden per nummer en verschijnt vier keer per jaar: begin februari, begin mei, eind augustus en begin november.

Een abonnement kost € 72 (België of Nederland). Abonneer je hier.

Contact: onserfdeel@onserfdeel.be

Website: www.onserfdeel.be