Poëziekrant

cover-PK-1-2020
© Kristof Ghyselinck

volwaardig magazine voor en over poëzie

Een krant is het al lang niet meer. Poëziekrant is uitgegroeid tot een volwaardig magazine voor en over poëzie. Het brengt niet alleen werk van gevestigde waarden en hedendaagse dichters, maar het biedt ook een schat aan poëzienieuws. Interviews, boeiende essays, recensies over pas gepubliceerde dichtbundels. Kortom: op gezette tijden krijgt u een fris en boeiend overzicht van wat er op het vlak van Nederlandstalige dichtkunst leeft. Poëziekrant is uitgegroeid tot een stijlvol tijdschrift met een eigen karakter: mooi uitgegeven op glanzend papier, met inhoud die ertoe doet. Door diepgravende analyses en duidelijke standpunten heeft het blad een plaats verworven in het literaire landschap. Poëziekrant verschijnt vanaf 2015 6 maal per jaar, full-color, telkens zowat 100 pagina’s om heerlijk in te grasduinen.

Wist je dat …

  • Poëziekrant met zijn gemiddeld 1400 abonnees een van de grootste literaire tijdschriften is van het Nederlandse taalgebied?
  • Oudere nummers van Poëziekrant gratis ter beschikking gesteld worden via DBNL?
  • Poëziekrant ook focust op niet eerder uitgegeven poëzie, zowel van Nederlandstalige dichters als gedichten in vertaling, en zowel van gevestigde dichters als van nieuw talent?

Als abonnee krijgt u Poëziekrant een jaar lang in de bus voor € 43 (België), € 50 (Europa) of € 89 (rest van de wereld). Losse nummers kan je kopen bij Poëziecentrum en in de betere boekhandel voor € 9,50.

Voor meer info en inschrijven, klik hier.

Contact: carl.destrycker@poeziecentrum.be

Website: www.poeziecentrum.be/poëziekrant/abonneren