Stripgids

stripgids COVER_7Tijdschrift over strips

Stripgids bericht over al wat er gebeurt in de wereld van het beeldverhaal. In Vlaanderen en ver daarbuiten. Het publiceert interviews, essays, recensies, nieuwsberichten, columns en – uiteraard – strips.

Wist je dat …

  • Stripgids werd opgericht in 1974? De eerste reeks van het blad liep tot in 2001. Vijf jaar later werd het blad opnieuw opgestart. De zogenaamde ‘tweede reeks’ begon met een heel nieuwe nummering.
  • de eerste reeks van Stripgids een nadrukkelijk Vlaamse focus had? Vandaag volgt het blad zowel binnen- als buitenland.
  • alle interviews met Vlaamse stripmakers uit de eerste reeks verschenen in het boek Vlaamse Reuzen. De complete Stripgids-interviews 1974-2001 (Uitgeverij Vrijdag, 2014)?

Stripgids verschijnt twee keer per jaar, in juni en oktober.

Een los nummer van Stripgids vind je in de boekhandel of stripwinkel voor 19,99 euro. Liever een abonnement zodat je Stripgids in de brievenbus valt en je bovendien geniet van extra cadeaus? Een jaarabonnement van twee nummers omvat een gesigneerde en genummerde prent per editie.

Kies uit verschillende formules: basis (35 euro), steun (100 euro), steun XL (250 euro, inclusief unieke lithografie t.w.v. 99 euro per nummer) en instellingen (45 euro). Exclusief verzendingskosten voor buitenlandse abonnees.

Stripgids
Warandestraat 42
2300 Turnhout

E-mail: info@stripgids.org
Tel.: 014 47 22 41
Website: www.stripgids.org