Zichtbaarheid vergroten

cover van onze publicatie Man Man Man

Met Folio geloven we in het tijdschrift als broeinest voor nieuwe creativiteit en nieuwe inzichten, maar ook als plek om te reflecteren en stil te staan bij de zaken. Het is een oefenplek voor nieuwe schrijvers en een meditatiemoment voor de lezer op zoek naar net dat tikje meer.

Folio brengt de tijdschriften en hun inhoud op heel wat plateaus mee onder de aandacht van het brede publiek:

  • De belangrijkste plaats is onze maandelijkse nieuwsbrief met smaakmakers: elke laatste vrijdag ontvangen meer dan vierduizend mensen gemiddeld een zestal proefartikels uit pas verschenen nummers in hun mailbox. Wil je die ook ontvangen? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.
  • Op deze website delen we sinds kort ook de smaakmakers en de laatste nieuwtjes van de tijdschriften. Daarnaast vind je er algemene informatie van elk tijdschrift en de andere activiteiten van Folio.
  • Diezelfde informatie vind je ook op onze facebookpagina. Volg ons als je als eerste het laatste Folio-nieuws wil vernemen.
  • We maakten een prachtige boekpublicatie Man Man Man. In dit nummer verzamelden we een keur aan artikels rond het thema mannelijkheid-vrouwelijkheid, zowel vroeger, nu als in de toekomst. Wil je een exemplaar van Man Man Man ontvangen? Stuur dan een mail naar Xavier Roelens (xavier@foliotijdschriften.be). Voor slechts de portkosten ontvang je hem in je brievenbus.
  • We zijn aanwezig op beurzen zoals de Boekenbeurs, de Cultuurmarkten van Antwerpen en Gent, Informatie aan Zee (beurs voor bibliotheken, georganiseerd door vvbad), de Schrijfdag van Creatief Schrijven, …
  • We helpen tijdschriften om in boekhandels te liggen, zodat het brede publiek hen ook gemakkelijk kan vinden. Ontdek welke tijdschriften je waar vindt.